Privacyverklaring

Als zorgverlener vind ik het belangrijk om met jouw persoonsgegevens op een veilige manier om te gaan. Deze privacyverklaring legt op een duidelijke manier uit hoe we bij Kine Lambert omgaan met jouw gegevens.

Persoonlijke gegevens

Wanneer je deze website bezoekt en al dan niet het contactformulier invult, dan laat je persoonlijke gegevens na. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die toelaten om jou als persoon te identificeren.

Bij Kine Lambert houden we ons aan de wettelijke bepalingen rond de bescherming van die persoonsgegevens en de rechten die je hebt als patiënt.

Wie verzamelt de gegevens?

Jouw gegevens worden verzameld door Kine Lambert, Guldenschaapstraat 15
1800 Vilvoorde (BE 0825.123.075). Heb je vragen over jouw persoonsgegevens, neem dan contact op via telefoon op het nummer 0477 30 51 79 of via e-mail naar winneke.l@outlook.com

Welke gegevens worden verzameld?

De gegevens die nodig zijn om jou een optimale zorgverlening te bezorgen en jouw behandeling vlot te laten verlopen.

Wanneer je contact opneemt al dan niet via het contactformulier op deze website, verzamelen we persoonlijke gegevens waaronder je voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Voor een optimale zorgverlening wordt deze informatie verder aangevuld met de nodige algemene gegevens en gezondheidsgegevens.

 

Daarnaast verzamelen wij gegevens wanneer je deze website bezoekt door middel van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat wordt bewaard op de harde schijf van je toestel op het moment dat je de website bezoekt. De reden waarom wij cookies gebruiken is om jouw bezoek aan de website beter te begrijpen en je te onderscheiden van andere bezoekers. Zo kunnen we de website blijven verbeteren en jou een optimale ervaring bezorgen.

Met welk doel worden deze gegevens verzameld?

Voor een optimale zorgverlening, diagnose en behandeling.

De persoonsgegevens worden door ons verwerkt met als doel het verzorgen van een optimale zorgverlening, zowel op vlak van diagnose als behandeling. Kine Lambert houdt zich aan de wettelijke verplichtingen die haar als zorgverlener zijn opgelegd en is onderhevig aan het beroepsgeheim.

Bewaren van gegevens

Elk medisch dossier dient volgens de wettelijke bepalingen 30 jaar bewaard te worden. Overige informatie die niet tot het medisch dossier behoort, wordt volgens de wettelijk vastgelegde termijnen bewaard of niet langer dan noodzakelijk voor het doel van de verwerking.

Delen van gegevens

Jouw gegevens worden enkel gedeeld indien dit nodig is voor de gezondheidszorg, en dit met andere artsen of zorgverleners die instaan voor jouw behandeling.

Verder deelt Kine Lambert jouw gegevens niet met derden en worden ze niet gebruikt voor marketing doeleinden.

Wat zijn cookies en waarom worden ze gebruikt?

Cookies laten ons toe om jouw ervaring op deze website te verbeteren.

Een cookie is een klein tekstbestandje dat wordt bewaard op de harde schijf van jouw toestel. De informatie die wij hierdoor ontvangen laat ons toe jou te onderscheiden van andere bezoekers op de website.

Deze website gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om jouw gebruiksvoorkeuren en bezoekgedrag te begrijpen, met als doel om de functionaliteit en ervaring van onze website te verbeteren.

Soorten cookies

Deze website maakt gebruikt van zowel functionele cookies als cookies voor analytische doeleinden.

Functionele cookies registreren jouw voorkeuren zoals bijvoorbeeld taalkeuze en herkennen jou als je de website opnieuw bezoekt. Deze hebben als voordeel dat je als bezoeker niet steeds opnieuw jouw voorkeur moet ingeven.

Analytische cookies zijn cookies die we gebruiken om te analyseren hoe onze bezoekers de website gebruiken. Hiervoor doet de website beroep op tools als Google Analytics. Dat houdt onder andere in dat we informatie krijgen over het tijdstip dat je de website bezoekt, je IP adres, de browser die je gebruikt, de pagina’s die je bezoekt, enzovoort.

Google mag deze gegevens niet aan derden doorgeven en gebruikt deze gegevens enkel om rapporten op te stellen voor Kine Lambert over de website-activiteit.

Cookies aanvaarden

Wanneer je de website voor de eerste keer bezoekt, word je gevraagd om het gebruik van cookies te aanvaarden. Als je gewoon verder surft op de website, wordt dit beschouwd als toestemming voor het plaatsen van cookies.

Je kan op elk moment cookies weigeren of blokkeren via de browser waarmee je de website bezoekt. Het uitschakelen van cookies betekent evenwel dat bepaalde functionaliteiten van de website niet meer bruikbaar worden.

Wat zijn jouw rechten met betrekking tot deze gegevens?

Inzage, correctie en verwijdering van jouw persoonsgegevens.

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens op te vragen, in te kijken, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking ervan.

Voor de inzage, correctie of verwijdering van jouw persoonsgegevens, neem je best contact op via 0477 30 51 79 of winneke.l@outlook.com

Indien je een inbreuk vermoedt op de verwerking van jouw persoonsgegevens en ik als zorgverlener kan geen uitsluitsel bieden, heb je de mogelijkheid een klacht neer te leggen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.